top of page

RaanAsia EVENTS

Aziatische bieren en/of (fris-)dranken op uw event? 

RaanAsia Events is een onderdeel van onze winkel in Brugge en DE specialist in levering van Aziatische dranken op feesten, markten, benefieten, enz.

Wij zijn gespecialiseerd in Thaise events (Chang, Singha, Leo, Oishi, Spy,...) maar ook organisatoren van Filippijnse (San Miguel, Red Horse), Japanse (Asahi, Sapporo, Kirin, Iki), Indonesische (Bintang) of Chinese (Tsingtao) feesten kunnen bij ons terecht.

Onze bevoorrechte partner is het Thaise Chang bier. 

Organiseert u binnenkort een Aziatisch event? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

IMG_9427 (1).jpg
Ervaring

Van kleine benefieten tot grote events, reeds meer dan 7 jaar is RaanAsia Events aktief als leverancier van Aziatische dranken. Wij hebben ondertussen een zeer goede en betrouwbare relatie opgebouwd met alle importeurs. Wij kunnen u dan ook steeds de beste prijs en de beste voorwaarden aanbieden en garanderen.

IMG_9835.jpg
Voorbeelden

Alle grote Thaise evenementen in Vlaanderen zijn of waren reeds klant van RaanAsia Events :

I Love Thailand Bredene, Discover Thailand in Bruges, Thaise markten te Stockel, Antwerpen, De Panne, Zelzate, Zottegem, Koekelaere, Wevelgem, enz

IMG_9833_edited.jpg
Ondersteuning

In samenwerking met de importeurs is in sommige gevallen ook ondersteuning in de vorm van parasols, tenten, T-shirts, banners en ander POS-materiaal mogelijk. Contacteer ons om te kijken of ook uw event hiervoor in aanmerking kan komen 

bottom of page