top of page

About Us

Aziatisch koken... lekker, gezond en goedkoop!

Steeds meer liefhebbers van lekker en gezond eten ontdekken de Oosterse keuken en terecht, want Aziatische gerechten zijn licht verteerbaar, vetarm en gevarieerd. Bovendien is de Oosterse keuken een bonte wereld van heerlijke smaken, geuren en kleuren. Scherp en pittig, zoet en fruitig, zuur en karaktervol, zijn enkele kenmerken die u tegenkomt als u begint aan een culinaire reis door Azië. Om perfect Oosters te kunnen koken gebruikt u best de orginele ingrediënten uit het land van oorsprong. Deze vindt u allemaal verzameld in RaanAsia! U vindt er voeding uit landen als Thailand, China, Filippijnen, Japan (alles om sushi te maken!), Indonesië, Korea, India, enz. Ook non-food produkten als rijstkokers, wok, stoommandjes en vijzels zijn er te koop. Wekelijks is er aanvoer van verse kruiden (koreander, limoengras, zoete basilicum, gember,...), groenten (papaja, pakchoi,...) en fruit (doerian, rambutan, mango,...) uit Thailand. Bovendien zal u tijdens uw culinaire reis doorheen ons assortiment merken dat Aziatische koken niet zo duur is, de meeste ingrediënten zijn verrassend goedkoop!

Persoonlijke service

Mallika en Thierry, de Thai-Belgische uitbaters van RaanAsia, gidsen u graag doorheen hun uitgebreid assortiment. 

Aangenaam winkelen  

Wij zijn niet de grootste Aziatische winkel van Vlaanderen, maar misschien wel de mooiste ;-)

Wij proberen op een verzorgde en overzichtelijke manier alle produkten uit te stallen. Wekelijks hebben wij aanvoer van produkten, waardoor wij tekorten zo klein als mogelijk houden. 

Ervaring en specialisatie

RaanAsia heeft zijn deuren geopend in juni 2012. Ons assortiment is sindsdien alsmaar uitgebreid. Door de Thaise roots van de zaakvoerster is de Thaise keuken onze specialisatie. Vooral onze afdeling verse groenten en kruiden is zeer uitgebreid. 

bottom of page