top of page

Produkten uit :

Japan

De Japanse keuken :

De Japanse keuken is het buitenbeentje binnen Azië. Het is een zeer verfijnde keuken waarbij ieder gerecht als het ware een kunstwerk is. Puur, vers en uniek zijn de kenmerken. De Japanse keuken heeft zijn eigenheid eeuwenlang kunnen bewaren omdat het land vanaf 1640 tweehonderd jaar lang gesloten bleef voor buitenlanders. Uiteraard, wie Japan zegt, denkt meteen aan sushi, maar de keuken heeft veel meer te bieden... gerechten als sukiyaki, tempura, ramen, yakitori of miso zullen u zeker ook bekend in de oren klinken.  

Japanse produkten bij RaanAsia :

Wij hebben heel wat Japanse produkten in ons assortiment. Stuk voor stuk zijn het zeer kwaliteitsvolle produkten samengesteld met de beste ingrediënten. Dit maakt de Japanse produkten de duurste binnen ons volledig Aziatische gamma. Eerlijkheidshalve moeten wij toegeven dat we niet zo sterk staan in het gamma Japanse zeewieren, welk heel uitgebreid is, maar uiteraard hebben we wel kombo of wakame (zowel droog of heerlijke gemarineerde in de diepvries). Alle ingrediënten om zelf sushi te maken hebben we uiteraard wel. Ook sushi rijst, azijn en zelfs matjes om de sushi te rollen. 

Zie hier een greep uit ons assortiment "produkten uit Japan", let op want deze lijst is onvolledig! Wij hebben nog veel meer Japanse produkten in assortiment. Ook hebben wij van sommige produkten verschillende merken. 

bottom of page