top of page

Produkten uit :

Filipijnen

De Filipijnse keuken :

De Filipijnse keuken is, net zoals het land zelf, door de eeuwen heen beïnvloed door verschillende culturen. In de eerste plaats door de Chinese, Maleisische en Spaanse. In mindere mate ook door de Amerikaanse en Indiase. Dit heeft geresulteerd in een unieke, multiculturele combinatie van ingrediënten en gerechten. De schotels variëren van een eenvoudige maaltijd van vis en rijst tot rijkgevulde paella's.  Enkele populaire gerechten zijn lechon (een in zijn geheel geroosterd varken), longanisa (inheems worstje), adobo (kip of varkensvlees dat in look, sojasaus en azijn wordt gesmoord), kare-kare (vlees gekookt in pindasaus), pancit (roerbak gerecht) en halo-halo (een koud gemengd fruitdessert).  

Filipijnse produkten bij RaanAsia :

 

Na de Chinezen, zijn de van geboorte Filipijnse burgers in dit land de grootste groep Aziaten. Wij hebben dan ook heel wat Filipijnen als klant wat het groot aantal Filipijnse produkten in ons assortiment verklaart. Filipijnen zijn lekkerbekken en houden van chips en snacks. Als we willen kunnen we hier een ganse winkel mee vullen. Wij beperken ons tot een tiental soorten zoals Oishi, Boy Bawang, Regent, Fita, Jack&Jill, MY San, enz.  Uiteraard hebben we verschillende soorten sojasaus en azijn, mixen van Mama Sita's, Magic Sarap, fruitconserven en garnaalpasta's. Let ook op de prijs van onze Filipijnse produkten, die is vaak goedkoper dan elders ;-)

Zie hier een greep uit ons assortiment "produkten uit de Filipijnen", let op want deze lijst is onvolledig! Wij hebben nog veel meer Filipijnse produkten in assortiment. Ook hebben wij van sommige produkten verschillende merken. 

bottom of page